Medioeurope
Oplossing voor multimedia in uw bibliotheek en videotheek
securitybox
  Home
  Laatste Nieuws
  Security Box
  Service Mogelijkheden
  Andere materialen
  Referenties-Projecten
  Bestelling / offerteaanvraag
  Wie zijn wij?
  Contact
Wie zijn wij?

Voorstelling

MedioEurope is sinds 1996 actief als gespecialiseerd leverancier voor bibliotheken. Het oorspronkelijk cd-rom-aanbod werd uitgebreid met het volledige gamma dvd-video en boeken. Ons actueel aanbod omvat momenteel meer dan 8.000 cd-roms, 18.000 dvd-videos en alle beschikbare titels in het Nederlands- en anderstalig boekengamma. Het boekenaanbod behelst meer dan 150.000 Nederlandstalige titels en meer dan 2.000.000 Engelstalige werken. Jaarlijks komen er ongeveer 9.000 nieuwe Nederlandstalige boeken bij. Het aanbod in DVD video zal dit jaar aangroeien tot ongeveer 25.000 titels
Het vertrouwen van meer dan 400 Belgische bibliotheken heeft het mogelijk gemaakt uit te groeien tot all-round referentieleverancier. Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van de door u bestelde materialen. Wij gaan verder en leveren u een service op maat:
· Informatie voor collectievorming
· Verwerking van cd-roms en dvd-video's tot een universeel formaat, klaar voor het plaatsen in de rekken van uw bibliotheek. Deze verwerking is uitgegroeid tot de standaard van de Vlaamse bibliotheken.
· Volledige en geļntegreerde on-line ondersteuning via onze website, e-commerce applicaties en e-mail
Tenslotte staat een team van enthousiaste medewerkers tot uw dienst om u te helpen en te adviseren bij het uitbouwen van uw collectie.
Neem met ons contact voor meer info
Copyright Medio SPRL
free web stats